DNL Build

Сайдинг, изолиране и саниране

Сайдинг – насрочете безплатен оглед за София и региона

Фирма DNL Build работи в цялата страна

Външна топлоизолация на добри цени от Фирма DNL Build. Компанията е специализирана в сферата на вътрешните и външни изолации, пвц дограми, сайдинги и улуци. Прилагаме на място достиженията на технологичните компании разработили устойчини решения за дома и бизнеса. Работим само с проверени висококачествени продукти и материали, което се отплаща десетки пъти във времето и дава топлина и уют на Вашия дом.

Нашите цени за външна топлоизолация и облицовки са разумни и са съобразени с възможностите на българския потребител. Наред с това, със всяка поръчка ние се стремим да потвърдим завоюваното доверие към Вас. Затова всеки обект за нас е като първи и се отнасяме с професионализъм към работата си ежедневно. Това е основна философия на фирма Ди Ен Ел Билд ЕООД.

Кои сме ние?

Ние успешно работим обекти във всяко населено място в страната. Както в големите градове София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Хасково, Плевен и Монтана. Така и в по-малки градове, села и вилни зони. На практика можем да отговорим на запитване за всяко място, където има достъп по асфалт и електрозахранване. Работим и в индустриални зони и търговско-логистични центрове. Териториалното ни покритие на работа е възможно поради добрите ни взаимоотношения с местни доставчици и складове и познаване на регионалните строителни борси. С тях имаме договорени преференциални условия за закупуване на външни топлоизолации на ниски цени. Тази наша мобилност и ефективност, както и ползването на качествени материали на добри цени, ни дава конкурентно предимство пред много малки регионални фирми. Това е видно и в качеството на работа и завършените обекти в десетки български градове и села.

Нашият екип

Екипът на фирмата преминава регулярни обучения и инструктажи за да може работата да е на високо ниво. Ние се интересуваме от последните нововъведения в строителството, санирането и изолациите и прилагаме на яве наученото на изложения и конференции. Работим спазвайки всички нормативни разпоредби и следвайки най-добрите световни практики в тази област. Работниците ни са с опит над десетилетие в областта на санирането и външната топлоизолация на добри цени на апартаменти и къщи и са с нас вече поредна година. Работниците ни работят на редовни трудови договори с пълни осигуровки и застраховки. Горди сме със стотици санирани и облицовани домове, който дават топлина и защита от атмосферните влияния на своите собственици.

Обадете ни се и заявете безплатен оглед на Вашия имот с цел саниране и външна топлоизолация на ниски цени! Ние ще се отзовем и ще Ви предложим варианти за подобряване на топло-изолационните му характеристики. Нашите експерти ще Ви дадат препоръки и готови решения, съобразени със спецификата на обекта. Всичко това, разбира се, ще бъде в удобно за Вас време!

Преди и по време на огледа:

Тази информация е ни улесни за да Ви дадем максимално добра оферта за топлоизолация на външните стени и покрива.