улуци за веранди, беседки, навеси и покривни площи.

Идеалните улуци за веранди, беседки, навеси и покривни площи. PVC улуците и водосточните тръби са произведени от първичен поливинилхлорид, към който са добавени пигменти за подсилване на цветовете, благодарение на което улуците DEVOREX са устойчиви на агресивни въздействия. Качественото оцветяване дава допълнителна устойчивост на химически въздействия (солен въздух, въглероден пушек) и UV лъчи. Фабричният знак, поставен върху профилите, улуците и водосточните тръби е доказателство за устойчивостта им на ултравиолетовите лъчи.

CLASSIC 120

Проектирана за покривно отводняване на малки и средни жилищни сгради, административни и лекопромишлени постройки. Част от отличителните характеристики на система CLASSIC 120 са изключителна издръжливост на температурни промени, UV защита от последно поколение, бърз и лесен монтаж чрез иновативната заключваща система “SINGLE CLICK”.

ELEGANCE 140

PVC система ELEGANCE 140 е предназначена за отводняване на средни и големи жилищни сгради, административни и индустриални постройки. ELEGANCE 140 се отличава с двустранен профил на улука, иновативна система за компенсация на топлинните разширения и свивания на материала и модерна конструкция тип “корниз” със скоби изцяло скрити зад лицето на улука.