Софит

изолиране и саниране

Софит е вид системата за облицоване на стрехите. Той е практично решение за завършване на подпокривното пространство (стреха), осигуряващо оптимално съотношение между външен вид и ефективна облицовка с изолационни свойства. Облицовката за стрехи Софит е издръжлива, лека и нетоксична. Тя е от незапалим материал, който е устойчив на разлагане, ръжда, плесен, гъбички и всякакъв вид вредители и насекоми.

Софит характеристики

Благодарение на перфорираните панели се осигурява възможност за правилна вентилация на покривната конструкция. Той не изисква поддръжка или боядисване, предоставяйки на потребителя дългогодишно удовлетворение, подкрепено с гаранция. Това се допълва и от ниски разходи по монтажа на софит и го прави предпочитано решение от домакинствата заради ниската цена.

Иновативната система Софит и повишената твърдост на панелите гарантират бърз, лесен и надежден монтаж. Полуматираната повърхност и структурата на панела идеално имитират пластовете на дървото, а перфектно подбраната цветова гама позволява съчетаването им с най-често използваните елементи при дограмите на прозорци и врати, гаражни врати или покривни стрехи, като позволяват почистване с вода и детергенти.

Допълнение към системата за покривни стрехи са специални профили , които гарантират здраво фиксиране на ламела и елиминират шума при силни ветрове. Това изцяло дъплва изолацията на дома Ви и придава красив естетически вид!

Посетете галерията на сайта ни и разгледайте готовите ни сгради с монтирани олицовки на стрехи. Вярваме, че ще останете заинтригувани от качеството, красотата и нормалните ни цени за работа. Монтираме софит в София, големите градове и по заявка по страната в селата и вилните зони. Работим на конкурентни цени в кратки срокове.

Софит цена

Цената за монтаж на софит се определя от избрания цвят. Разгледайте цените ни на квадратен метър под изображенията. Потърсете ни на телефон 0878 697 008 за съвет и при нужда от оглед. Избирайки Софит от DNL Build Вие си гарантирате бърз монтаж и коректно отношение!

Ползи след монтажа

Ако сте се насочили към използването на този вид облицовка на покривната Ви стреха, искаме да Ви поздравим! Това е съвременният, икономичен и ефективен способ за решения за обшиване на тези пространства. Монтажът на софит ще Ви донесе следните ползи:

Ползи след монтажа

Как става поръчката от DNLBuild? За да поръчате доставка и монтаж е нужно да се обадите на телефоните ни и да насрочим ден и час за предварителен оглед. Огледът е безплатен! На него екипът ни ще вземе размери и ще направи калкулация за да Ви предоставим оптимална цена. На място Вие ще можете да си изберете вид софит, от което ще произтече и точната оферта с цена. При съгласие, ние ще доставим и монтираме облицовката в кратки срокове.

В случай, че установим проблем с улуците или други елементи на подпокривното пространство, ние ще Ви уведомим. Ще Ви предложим и решения за отремонтирането им. Понякога монтажът на софит и неговата ефективност зависят от здравината и качеството на улуците. Ако те са за смяна, ще Ви дадем преференциална цена.

Посетете фен страничката ни в социалните мрежи. Там ще видите значителен брой готови обекти. Ако вече сте наш клиент, моля оставете ни Вашия коментар за качеството на свършената работа. Това ще ни помогне да сме по-добри всеки път!

Широка гама от цветове

Бял

35 лв / м²

Златен дъб

42 лв / м²

Орех

42 лв / м²

Кафяв

46 лв / м²

Графит

46 лв / м²