DNL Build

ОБШИВКИ ЗА СТРЕХИ

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ОБШИВКИ ЗА СТРЕХИ ТИП СОФИТ?
Обшивки за стрехи – те на практика облицоват стрехата със системата наречена Софит. Тя е лека, устойчива на външни влияния като дъжд, сняг, лед, слънце и т.н. Обшивките за стрехи софит не ръждясват и не хващат мухъл. Софит системите за облицоване на стрехи предпазват покривите и носещите конструкции вкл. от насекоми и други вредители. Те намаляват шума и действат като топлоизолация. Естетическият им ефект също не е за подценяване.

Обшивките на стрехи са много популярни вече в нашата страна. Те придават красив вид на Вашата къща и са естествено продължение на топлоизолацията на стените и връзка с покрива. Софит облицовките на изискват боядистване или поддръжка. Те са прекрасно решение за Вашата стряха.

СОФИТ ОБШИВКИ ЗА СТРЕХИ
Панелите на софит обшивките за стрехи дават възможност за проветряване и вентилация на подпокривното пространство, без да се губи топлината зимата. Същевременно лятото това пази от горещините.

Не на последно място тези обшивките за стрехи са лесни за миене. Така Вашата стреха ще изглежда вечно нова и в красив цвят. Обадете се на нас за съвет и идеи за софит облицовка на Вашата стреха!

ОБШИВКИ ЗА СТРЕХИ ОТ DNL BUILD
Ако сте решили да правите изолация на къщата си, независимо дали това е със сайдинг или с класическа изолация с фибран или стиропор, добре да е помислите за стрехите си. Ако не ги облицовате, те ще бъдат термо мост на студа през зимните месеци. Иначе казано изолацията няма да бъде 100% ефективна. Затова най-разумно е, при саниране да използвате софит за обшивка на стрехата Ви. Тя ще спре от всякъде достъпа на студа към подпокривното пространство,горната част на стените и ще предпази конструкцията от метеорологичните влияния.

ЦЕНИ НА ОБШИВКИ ЗА СТРЕХИ
Цените за обшивките на стрехи зависят от техния цвят и материал. Те варират между 35 и 50 лева на квадратен метър. От нашия каталог ще можете да изберете подходящия за Вас модел. Ние ще Ви го остойностим и ще монтираме облицовката за стряхата Ви в удобен за Вас ден!