Дограма

изолиране

KMG” профилите са производство на фирма „Алтест”, която започва изработката на „KMG” PVC профили още през 2005 година, врати и прозорци. През годините фирмата успява да се наложи както в България, така и на международния пазар на PVC дограма. Профилите „KMG” са познати в България и целия Европейски съюз.

Профилите KMG се отличават с качество, стил стабилност и изчистен дизайн. Фирмата притежава множество сертификати от международни сертифициращи институти, доказващи отличните характеристики на профили KMG: ISO 9001:2008, ift Rosenheim, сертификат от Siegenia Aubi, оторизиращ използването на техен обков.

ПВЦ Дограма

Благодарение на перфорираните панели се осигурява възможност за правилна вентилация на покривната конструк

Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се разработват и развиват, за да се покриват постоянно растящите качествени стандарти. Системите „Prelude” и “Presitige” са едни от добре познатите на българските и чуждестранните предприемачи и с тяхна помощ, както и със знанията на висококвалифициран екип, системите продължават да се усъвършенстват и допълват с нови профили.пвц дограма

Натрупало опит с изграждането на едно производство, през 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Предизвикателството е голямо и изисква привличането на много нови специалисти, разработването и внедряването на нови технологии, но въпреки това екипът на фирмата не се спира пред трудностите. Подготвителният период е труден, изпълнен с важни решения, но резултатите вече са на лице. Към днешна дата фирмата може да се похвали с второ производство, което функционира съобразно всички Европейски норми и изисквания.

Успоредно със стартирането на производството на алуминиеви профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а също така и закупи съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво. По този начин фирма „Алтест” се опитва да предложи на своите клиенти пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени.

ция. Той не изисква поддръжка или боядисване, предоставяйки на потребителя дългогодишно удовлетворение, подкрепено с гаранция. Това се допълва и от ниски разходи по монтажа на софит и го прави предпочитано решение от домакинствата заради ниската цена.

Иновативната система Софит и повишената твърдост на панелите гарантират бърз, лесен и надежден монтаж. Полуматираната повърхност и структурата на панела идеално имитират пластовете на дървото, а перфектно подбраната цветова гама позволява съчетаването им с най-често използваните елементи при дограмите на прозорци и врати, гаражни врати или покривни стрехи, като позволяват почистване с вода и детергенти.

Допълнение към системата за покривни стрехи са специални профили , които гарантират здраво фиксиране на ламела и елиминират шума при силни ветрове. Това изцяло дъплва изолацията на дома Ви и придава красив естетически вид!

Посетете галерията на сайта ни и разгледайте готовите ни сгради с монтирани олицовки на стрехи. Вярваме, че ще останете заинтригувани от качеството, красотата и нормалните ни цени за работа. Монтираме софит в София, големите градове и по заявка по страната в селата и вилните зони. Работим на конкурентни цени в кратки срокове.