Обратна връзка от клиент на DNL Build

Винилов сайдинг – след монтажа

Казвам се Невена Давидкова и съм клиентка на DNL build вече 10 години. Имам малка вила в селце на 100 км от София. Наоколо планини, а пред нас поле. Всичко се завихря около къщата – и ветровете, и снегът. Така че спешно се нуждаехме от изолация. Изчетох всичко за виниловия сайдинг и технологията му. Спечели ме бързото и чисто монтиране, покачването и поддържането на вътрешната температура и не на последно място красотата на крайния резултат. И когато момчетата от фирмата започнаха монтажа, цялото село, че и от околните села се извървяха да гледат. А когато им казах, че в следващите 50 години ще е все така, само цъкаха. Сега ги питайте пак. Все така си е като нова в любимия ми прасковен цвят. И при минус 30 и при плюс 40 вътре е уютно. Лятото хладничко, зимата топличко. Функционално и красиво.

Няколко години по-късно купихме дървена къща за лятна къща за гости и за игра на децата. С годините дървото започна да се деформира от слънцето и дъждовете. И се наложи да спасяваме тази обичана от всички къщичка. С винилов сайдинг, разбира се. Благодаря ви момчета. Отново DNL build ни спаси. Сега и гостите идват, и децата играят в нея целогодишно.

Имаме и още един член на семейството ни, нашето куче, който спи на топличко през зимата и на хлад през лятото в кучешката си колиба също с винилов сайдинг.

Облицовка на гаражи със сайдинг

А най-щастлив е съпругът ми. Преди 2 години построи гараж – 49 кв.м, от OSB плоскости и дърво. Ще кажете цяла къща. Именно. Много лесно взехме решението за винилов сайдинг. Сега гаражът ни е уникален. Има предостатъчно място и за колата, и за всичко, което искате някъде да складирате. А мъжът ми си направи работилница в него и благодарение на виниловия сайдинг я използва целогодишно. Е, тази зима при минус 30 се наложи да пуска малко духалката, все пак е гараж. Ама няма да е все такъв кучешки студ де. Между другото на кучето му беше супер само трябваше да изравяме колибата от снега всеки ден.

Приятели от DNL build (мога да ви наричам така, нали?), много сме ви благодарни за помощта в последните 10 години. Благодарение на вас и виниловия сайдинг ние имаме най-уютното място на света. И ако вие, които четете, сте харесали снимките, всички вие сте добре дошли да видите изпълнението и качеството на живо у дома.

P.S. Мъжът ми започва да строи нова къща… 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply