Мнение на доволни клиенти на DNL Build

Облицовка на къща със сайдинг

Казвам се Ангелина Янкова и съм обитател на малка къща в гр. София. През есента на 2015 г. Се свързах с г-н Трендафилов за оферта, тъй като имахме желание да направим изолация на къщата – стара, строена през 1953-та, с лош външен вид и всъщност това беше една от моите „болежки“- освен че търсехме по-практично решение на други проблеми като влагата по стените и чувството, че за да стоплим помещенията една голяма част от енергията се губи.

Освен, че стигнахме бързо до оферта след предварителен оглед от страна на фирмата, установихме че цената е идентична с тази на изолацията, която наблюдаваме като по-разпространена и за която също имахме оферта.

Спряхме се на сайдинг. Т.к. сезонът напредваше бързахме. Съпругът ми искаше да се ползва каменна вата, а аз да се направи преди застудяването, да е красиво, да се поддържа лесно и да не стане „бойно поле“ около дома ни.
Самото облицоване, доколкото помня, отне на Трендафилов и колегата му няколко дни. Работиха бързо, синхронизирано, нямаше замърсяване на двора и резултатът много ни хареса!

Вече две зими изминаха. Наблюденията ни са следните: към момента не са настъпили деформации (въпреки че стените се пукаха радиално, защото къщата освен стара е на ивична основа и явно има някакво движение на терена); ако денем не отопляваме в най-тежката зима, то вечер температурата в стаите е около 17 градуса; много по-бързо се усеща пускането на отоплението и в рамките на 15-20 минути достигаме нашето чувство за комфорт; намали се драстично влагата по стените, на места изчезна напълно. Реално погледнато по този начин си решихме проблема със студа в зимните месеци. Относно сметката за отопление, която вълнува всички хора, не мога да я определя с колко е паднала, защото сменихме тактиката за отопление с дърва (камина с водна риза) на такова с конвектори, а те знаем са по-скъп вариант за топло. Въпреки това, само фактът че изстиването на помещенията се забави, а затоплянето се постига много бързо, за мен е показателен! Ако я нямаше тази изолация, предполагам че трудно бих мотивирала искането си за конвектори и отопление на ток, т.е. не би било посилно за нашия бюджет.
С последни думи – доволни сме от обслужването и резултатите, които ни даде именно този вид изолация!

Желая успех на фирмата!
Продължавайте да работите по този начин и дано повече хора разберат, че има коректни изпълнители в България, част от които сте вие! Развивайте се, надграждайте знанията, уменията си, и дано имате здраве и живот!

Поздрави!
семейство Янкови

Leave a Reply