Улуци

Улуци

Идеалните улуци за веранди, беседки, навеси и покривни площи. PVC улуците и водосточните тръби са произведени от първичен поливинилхлорид, към който са добавени пигменти за подсилване на цветовете, благодарение на което улуците DEVOREX са устойчиви на агресивни въздействия. Качественото оцветяване дава допълнителна устойчивост на химически въздействия (солен въздух, въглероден пушек) и UV лъчи. Фабричният знак, поставен върху профилите, улуците и водосточните тръби е доказателство за устойчивостта им на ултравиолетовите лъчи.


размери за банер DEVOREX предоставя 10 години гаранция на всички елементи от система.

CLASSIC 120

CLASSIC 120

Проектирана за покривно отводняване на малки и средни жилищни сгради, административни и лекопромишлени постройки. Част от отличителните характеристики на система CLASSIC 120 са изключителна издръжливост на температурни промени, UV защита от последно поколение, бърз и лесен монтаж чрез иновативната заключваща система "SINGLE CLICK".Бърз и лесен монтажСвързването на улуците и техните снаждащи елементи чрез “SINGLE CLICK” механизъм спомага за бърз и лесен монтаж, без лепене. Силиконовите уплътнения по свързващите елементи на улуците компенсират температурните разширения и свивания на материала и предотвратяват течове.

Симетричен профил на улукаПолукръглата, симетрична форма на улука от система CLASSIC 120 я прави практичен, лесен за експлоатация и поддържане на склад продукт.

Оцветяване и UV устойчивостДеворекс предлага атрактивни и издръжливи цветове чрез иновативно оцветяване в дълбочина на полимерния материал и изключителна UV устойчивост.

Широка приложимостРазширява възможностите за приложения на отводнителна система CLASSIC 120, позволявайки монтажа й на покриви с нестандартни конструкции.

ELEGANCE 140

ELEGANCE 140

PVC система ELEGANCE 140 е предназначена за отводняване на средни и големи жилищни сгради, административни и индустриални постройки. ELEGANCE 140 се отличава с двустранен профил на улука, иновативна система за компенсация на топлинните разширения и свивания на материала и модерна конструкция тип "корниз" със скоби изцяло скрити зад лицето на улука.Двулицев профилСистема ELEGANCE 140 удобно комбинира две елегантни форми в един продукт.

Изчистена линияИзчистената линия на система ELEGANCE 140 се дължи на скобите изцяло скрити зад лицето на улука.

Надежден монтажИновативната система за по-стабилно захващане и компенсация на температурните разширения и свивания, гарантира система без течове.

Оцветяване и UV устойчивостДеворекс предлага атрактивни и дълготрайни цветове с изключителна UV устойчивост

DNLbuild.com

Фирмата е една от най-бързо развиващите се в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци. Използвайки най-нови технологии, DNL Build успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

ГАЛЕРИЯ

ПРОМО ВИДЕО