Софит

Софит

Софит е вид системата за облицоване на стрехите. Той е практично решение за завършване на подпокривното пространство (стреха), осигуряващо оптимално съотношение между външен вид и ефективна облицовка с изолационни свойства. Облицовката за стрехи Софит е издръжлива, лека и нетоксична. Тя е от незапалим материал, който е устойчив на разлагане, ръжда, плесен, гъбички и всякакъв вид вредители и насекоми.

Софит характеристики

Благодарение на перфорираните панели се осигурява възможност за правилна вентилация на покривната конструкция. Той не изисква поддръжка или боядисване, предоставяйки на потребителя дългогодишно удовлетворение, подкрепено с гаранция. Това се допълва и от ниски разходи по монтажа на софит и го прави предпочитано решение от домакинствата заради ниската цена.

Иновативната система Софит и повишената твърдост на панелите гарантират бърз, лесен и надежден монтаж. Полуматираната повърхност и структурата на панела идеално имитират пластовете на дървото, а перфектно подбраната цветова гама позволява съчетаването им с най-често използваните елементи при дограмите на прозорци и врати, гаражни врати или покривни стрехи, като позволяват почистване с вода и детергенти.

Допълнение към системата за покривни стрехи са специални профили , които гарантират здраво фиксиране на ламела и елиминират шума при силни ветрове. Това изцяло дъплва изолацията на дома Ви и придава красив естетически вид!

Посетете галерията на сайта ни и разгледайте готовите ни сгради с монтирани олицовки на стрехи. Вярваме, че ще останете заинтригувани от качеството, красотата и нормалните ни цени за работа. Монтираме софит в София, големите градове и по заявка по страната в селата и вилните зони. Работим на конкурентни цени в кратки срокове.

Софит цена

Цената за монтаж на софит се определя от избрания цвят. Разгледайте цените ни на квадратен метър под изображенията. Потърсете ни на телефон 0878 697 008 за съвет и при нужда от оглед. Избирайки Софит от DNL Build Вие си гарантирате бърз монтаж и коректно отношение!

Ползи след монтажа

Ако сте се насочили към използването на този вид облицовка на покривната Ви стреха, искаме да Ви поздравим! Това е съвременният, икономичен и ефективен способ за решения за обшиване на тези пространства. Монтажът на софит ще Ви донесе следните ползи:

• Край на мухъла и плесените отвътре и отвън

• Чист и прегледен външен вид на софита. Доказано естетически по-красив

• Намалява външния шум с до 25%

• Лесен за поддръжка и малки ремонти. Мие се успешно с препарати

• Различни цветове вкл. дървесни окраски (бял, кафяв, черен, графит, орех и златен дъб)

• Спира дървениците и други насекоми и предпазва подпокривното пространство

• Оптимално съотношение цена/издържливост във времето

Начин на поръчка

Как става поръчката от DNLBuild? За да поръчате доставка и монтаж е нужно да се обадите на телефоните ни и да насрочим ден и час за предварителен оглед. Огледът е безплатен! На него екипът ни ще вземе размери и ще направи калкулация за да Ви предоставим оптимална цена. На място Вие ще можете да си изберете вид софит, от което ще произтече и точната оферта с цена. При съгласие, ние ще доставим и монтираме облицовката в кратки срокове.

В случай, че установим проблем с улуците или други елементи на подпокривното пространство, ние ще Ви уведомим. Ще Ви предложим и решения за отремонтирането им. Понякога монтажът на софит и неговата ефективност зависят от здравината и качеството на улуците. Ако те са за смяна, ще Ви дадем преференциална цена.

Посетете фен страничката ни в социалните мрежи. Там ще видите значителен брой готови обекти. Ако вече сте наш клиент, моля оставете ни Вашия коментар за качеството на свършената работа. Това ще ни помогне да сме по-добри всеки път!

сайдинг Много хора не знаят, че сайдингът е по-лесния, по-евтиния, по-качествения и по-ефективния вариант за външно облицоване... Виж още
Image Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се развиват... Виж още
Image Иновативни решения за малки, средни и големи жилищни сгради, административни, индустриални и лекопромишлени постройки... Виж още
Image

Бял

  • 35 лв / м²
Image

Златен дъб

  • 42 лв / м²
Image

Орех

  • 42 лв / м²
Image

Кафяв

  • 46 лв / м²
Image

Графит

  • 46 лв / м²

DNLbuild.com

Фирмата е една от най-бързо развиващите се в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци. Използвайки най-нови технологии, DNL Build успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

ГАЛЕРИЯ

ПРОМО ВИДЕО