Сайдинг

Сайдинг цени

Сайдинг изолация - цени и характеристики. Сайдингът (Siding изолация) е лек, икономически изгоден, качествен и ефективен вариант за външно облицоване с цел топло, хидро, шумо изолиране и добър естетически вид.

Сайдинг се използва по целия свят в развитите страни от десетки години. Сега той вече е наличен и в България. У нас най-често се слага виниловият сайдинг, тъй като параметрите му съотнесени към цената дават сериозно предимство. Иначе съществуват над двадесет вида сайдинг (siding) сред които дървен, каменен, винилов, алуминиев, PVC двустенен, PVC камерен, разпенено PVC, FOAM и други. Така въпреки, че виниловият сайдинг се смята за най-нисък клас като цена от системите сайдинг, той превъзхожда старомодните методи за изолиране и е подходящ за нашите климатични условия - сурова зима, бури, дъждове и горещо лято.

Сайдинг технология на монтаж

Технологията за монтаж на сайдинг (siding) е изградена на един и същ принцип, който притежава множество качества и възможности за монтаж. Самият винилов сайдинг защитава стената и допълнителния изолационен материал, като и спомага в оформянето на сигурен изолационен слой. Допълнителният изолационен материал може да бъде най-различен тип (фибран, XPS, EPS, стиродур, неопор, каменна вата и т.н.). Няма ограничения в дебелината на вътрешния слой, като по-дебелият слой дава по-сериозен топлозадържащ ефект.

Най-разпространено е използването на каменна вата за допълнителна изолационна защита под сайдинга. Посредством специална „скара“ , която се поставя за задържане на плоскостите, се образуват множество въздушни клетки пълни с вата. Тази система работи като съпротивление за въздушният поток и дебелината на въздушната възглавница е минимум 5 сантиметра. След скарата и ватата се поставя Паро Пропускливо Фолио (ППФ), което пропуска само в една посока, от вътре на вън. Така се получава един от най-добрите видове изолация, а именно дишаща фасада, при която е практически невъзможно появата на влага и мухъл в дома Ви.

Сайдинг на конкурентни цени

DNL Build работи на много конкурентни цени, когато става въпрос за сайдинг (siding). Обадете се за безплатен оглед и се убедете сами! Срещу нашите нормални цени за siding Вие ще получите високо качество и бързо изпълнена поръчка за монтаж!

Вижте нашите цени за сайдинг и изолация в този pdf – актуална ценова листа. Ако искате детайлна оферта за Вашия имот, моля изпратете ни запитване на dnlbulgaria@gmail.com или ни се обадете на телефон: 0878 697 008. Ние сме в готовност да организираме безплатен оглед на дома Ви в кратък срок и да Ви дадем цени за siding технологията на изолация на дома Ви.

Ползи от сайдинга:

1. По-ниски разходи за отопление: сайдингът може да намали разходите за отопление с до 40-50%. Така домът Ви става значително по-енергийно ефективен.

2. Красив външен ви: Сайдингът е красив и може да бъде в различни цветове. Той може да наподобява и естествени материали като камък и дърво. Не отделя токсични вещества.

3. Комфорт 4 сезона: Благодарение на своите изолационни характеристики в горещите летни дни запазва дома Ви хладен, а в зимните месеци запазва топлината в него.

4. Шумоизолация: този тип siding изолация намалява външния шум и създава комфорт в дома. Също е и устойчив на външни атмосферни влияния и влага.

6. Бърз и лесен за монтаж: Не е необходимо предварително изглаждане на повърхността на стената, защото сайдинга изцяло може да скрие нейните неравности и „дефекти“.“Сухата технология“ за облицоване със сайдинг не зависи от климатичните условия и затова можете да монтирате сайдинга по всяко време на годината.

7. Дългогодишно решение за дома: Siding изолацията е направена от поливинил хлорид (PVC) пластмасова смола, която има дълъг живот и е негорим. Материалът не гние и не се разпада.

8. Ниски цени на сайдинга и лесна поддръжка: Основно предимство на сайдинг изолацията е неговата ниска цена. Отделно той се поддържа много лесно. Не се обработва с лак или други материали. Може да се мие с препарати.

Ако вече сте решили да сложите сайдинг на своя дом, вижте нашите цени. Ще се убедите, че ние работим на сайдинг и изолации на конкурентни цени и при това с отлично качество и със спазване на сроковете. Обадете ни се за определяне на цена за сайдинг сега!

сайдинг Системата за облицоване на стрехи Софит е практично решение за завършване на подпокривното пространство... Виж още
Image Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се развиват... Виж още
Image Иновативни решения за малки, средни и големи жилищни сгради, административни, индустриални и лекопромишлени постройки... Виж още


Image

Бежов

Image

Бял

Image

Син

Image

Седеф

Image

КораловImage

Глина

Image

Кремав

Image

Ментов

Image

Пясъчен

Image

Сив

DNLbuild.com

Фирмата е една от най-бързо развиващите се в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци. Използвайки най-нови технологии, DNL Build успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

ГАЛЕРИЯ

ПРОМО ВИДЕО