За нас

външна топлоизолация цени
сайдинг Много хора не знаят, че сайдингът е по-лесния, по-евтиния, по-качествения и по-ефективния вариант за външно облицоване... Виж още
софит Системата за облицоване на стрехи Софит е практично решение за завършване на подпокривното пространство... Виж още
пвц дограма Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се развиват... Виж още
улуци Иновативни решения за малки, средни и големи жилищни сгради, административни, индустриални и лекопромишлени постройки... Виж още

Външна топлоизолация цени за цялата страна от DNL Build

Външна топлоизолация на добри цени от Фирма DNL Build. Компанията е специализирана в сферата на вътрешните и външни изолации, пвц дограми, сайдинги и улуци. Прилагаме на място достиженията на технологичните компании разработили устойчини решения за дома и бизнеса. Работим само с проверени висококачествени продукти и материали, което се отплаща десетки пъти във времето и дава топлина и уют на Вашия дом.

Нашите цени за външна топлоизолация и облицовки са разумни и са съобразени с възможностите на българския потребител. Наред с това, със всяка поръчка ние се стремим да потвърдим завоюваното доверие към Вас. Затова всеки обект за нас е като първи и се отнасяме с професионализъм към работата си ежедневно. Това е основна философия на фирма Ди Ен Ел Билд ЕООД.

Фирмата изпълнява поръчки за външна топлоизолация в цялата страна

Ние успешно работим обекти във всяко населено място в страната. Както в големите градове София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Хасково, Плевен и Монтана. Така и в по-малки градове, села и вилни зони. На практика можем да отговорим на запитване за всяко място, където има достъп по асфалт и електрозахранване. Работим и в индустриални зони и търговско-логистични центрове. Териториалното ни покритие на работа е възможно поради добрите ни взаимоотношения с местни доставчици и складове и познаване на регионалните строителни борси. С тях имаме договорени преференциални условия за закупуване на външни топлоизолации на ниски цени. Тази наша мобилност и ефективност, както и ползването на качествени материали на добри цени, ни дава конкурентно предимство пред много малки регионални фирми. Това е видно и в качеството на работа и завършените обекти в десетки български градове и села.

Нашият екип

Екипът на фирмата преминава регулярни обучения и инструктажи за да може работата да е на високо ниво. Ние се интересуваме от последните нововъведения в строителството, санирането и изолациите и прилагаме на яве наученото на изложения и конференции. Работим спазвайки всички нормативни разпоредби и следвайки най-добрите световни практики в тази област. Работниците ни са с опит над десетилетие в областта на санирането и външната топлоизолация на добри цени на апартаменти и къщи и са с нас вече поредна година. Работниците ни работят на редовни трудови договори с пълни осигуровки и застраховки. Горди сме със стотици санирани и облицовани домове, който дават топлина и защита от атмосферните влияния на своите собственици.

Безплатен оглед и съвети за изолация

Обадете ни се и заявете безплатен оглед на Вашия имот с цел саниране и външна топлоизолация на ниски цени! Ние ще се отзовем и ще Ви предложим варианти за подобряване на топло-изолационните му характеристики. Нашите експерти ще Ви дадат препоръки и готови решения, съобразени със спецификата на обекта. Всичко това, разбира се, ще бъде в удобно за Вас време!

Преди и по време на огледа:

• Разчистете пространствата около стените

• Покажете на екипа ни проблемните зони – ако се образува мухъл, ако избива влага и т.н.

• Осигурете достъп до подпокривното пространство

• Дайте информация на екипа ни за материала от който е направен имота Ви, година на построяване и кога е правен последно ремонт

Тази информация е ни улесни за да Ви дадем максимално добра оферта за топлоизолация на външните стени и покрива.

Полезна информация за външна топлоизолация - цени

Следете нашия Блог за да научавате полезна информация за новостите във външната топлоизолация цени, санирането, облицовката на къщи, софит, и улуци. Ние публикуваме редовно статии и новости от пазара и производителите. Стараем се да даваме съвети как да подобрите изолационните качества на дома си. Това ще Ви спести средства и ще даде повече топлина и уют в дома Ви.

Харесайте Facebook страницата на фирмата и станете нейни фенове. Там ще откриете освен статии, много снимки на вече готови обекти. Ще прочетете мненията на клиентите от София и страната за нас. Ще добиете представа за естеството на работата ни. Ще се убедите, че външната топлоизолация, вече е на нормални цени и на отлично качество. Дайте ни възможност да Ви го докажем!

С Уважение,

Екипът на DNL Build

DNLbuild.com

Фирмата е една от най-бързо развиващите се в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци. Използвайки най-нови технологии, DNL Build успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

ГАЛЕРИЯ

ПРОМО ВИДЕО