Външна облицовка

изолации
сайдинг Много хора не знаят, че сайдингът е по-лесния, по-евтиния, по-качествения и по-ефективния вариант за външно облицоване... Виж още
софит Системата за облицоване на стрехи Софит е практично решение за завършване на подпокривното пространство... Виж още
пвц дограма Вече наложилите се ПВЦ профилни системи за врати и прозорци, продължават да се развиват... Виж още
улуци Иновативни решения за малки, средни и големи жилищни сгради, административни, индустриални и лекопромишлени постройки... Виж още

Външна облицовка

Външна облицовка - правилната облицовка (изолация) на дома Ви ще се отплати многократно с годините напред. Ето защо не бързайте с решението си и не де доверявайте на случайни фирми.

Изберете специализирана компания за облицовка и изолации. Ние от DNL Build имаме нужния опит, работим с най-добрите фирми производители на облицовки и изолации за сайдинг и софит. Нашите работници и монтажисти работят при нас от дълго време и приемат работата си присърце и я вършат с желание и мотивация.

Заявете оглед за външна облицовка за София и страната

Ако желате да направим оглед на жилището Ви с цел монтаж на топлоизолираща облицовка или изолация, моля обадете се тук: 0878 697 008 или ни пишете на електронната поща на фирмата: dnlbulgaria@gmail.com

Ние ще Ви посъветваме и ще Ви предложим различни варианти за външна облицовка на добри цени. Ще Ви покажем мостри и ще Ви помогнем да вземете информирано решение. Нашите експерти са на Ваше разположение!

Изолация на под и таван

Ако се нуждаете от изолация на под или таван, ние също можем да Ви помогнем. Изолирайки пода Вие гарантирате топлината в ниските части на жилището Ви. Изолацията на тавана също е много важна. Тя ще допринесе до това да не се образува конденз и мухъл по ъглите на тавана и ще държи топлината в помещението Ви.

Разгледайте галерията на сайта ни, блога и страниците в социалните мрежи. Там ще откриете десетки готови решения на прекрасна облицовка и изолация на жилища.

DNLbuild.com

Фирмата е една от най-бързо развиващите се в сферата на вътрешни, външни изолации, дограма и улуци. Използвайки най-нови технологии, DNL Build успява да съхрани домашния уют и обстановка на всеки един от клиентите като успоредно с това създава стил за дома му на ниски и съобразени със стандарта на живот цени.

ГАЛЕРИЯ

ПРОМО ВИДЕО